cerita..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 Sep 2012

The Body Shop - Moroccan Rose yang sangat wangi

Kali ni,sesi habiskan voucher The Body Shop  di Jusco Tebrau City, JB. Kalau pakai duit sendiri rasanya pikir berpulohpulohkalisambilberpeluh kot..maklumlah sekarang kan dah tak kerja. Hajat di hati memang nak beli perfume bau rose.Tapi sampai je kat TBS, test bau macam2 last2 pening .

Lastly, husband suruh amik satu set je terus .I amik set Moroccan Rose dan automatik jadi member sebab beli barang lebih RM100 dalam 1 resit.Lain2 resit tak boleh.Dulu2 time muda remaja penah gak beli tp dulu kan murah tak macam sekarang, so tak dapatla jadi member.

Apa yang ada kat dalam set ni..
Harga 1 Set :RM 219

1. BODY BUTTER 200ML (Normal price: RM65)
2. SHOWER GEL 250ML (Normal price: RM45)
3. EDT 50ML(Normal price: RM79)
4. BODY MIST 100ML (Normal price: RM45)



 
 1 Set


Perfume ni jenis EDT, takde EDP ataupun oil punya. So, bau tu takde la tahan lama sangat sampai 10 jam kan. Lembut je bau rose ni dan rasa segarr


Body Mist ni macam perfume gak tp sekejap je bau wangi dia. Bau dia soft sikit dari perfume tu. Best spray lepas mandi atau tengah2 boring takde keje


 Shower gel ni untuk mandian la.Terasa macam mandi bunga..


Yang ni pulak Body Butter. Lotion yang pekat ni pakai kat tangan,kaki atau sukahati la kat mana dan bila2 masa pun.Tak melekit dan sekejap je meresap kat kulit.


Rasa lembut je pas pakai ni..cubalah


No comments:

Post a Comment