cerita..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 Sep 2012

Menang perfume -Silky Girl dan SG Men

Berwangi-wangian lagi la lepas ni.Contest ni kat fb SG Men,klik awan-awan yang bergerak.Hadiah ada 100 set perfume.Top referrer dapat jam, yang ni memang dah skip awal-awal dah. Kalau bertuah dapatla match.Mula-mula macam dah frust je tapi lastly tawakkal.Tup tup ,terus je dapat match 1.Alhamdulillah, ada gak rezeki rupanya kat perfume yang comel ni.Jom like fb SG Men, mana tahu lepas ni ada contest lg..


Senarai penuh nama yg menang
Sempat print screen lagi. Maybe dapat sama macam ni.Apa pun, tunggu ..





No comments:

Post a Comment