cerita..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 Nov 2014

Jalan-jalan Sanrio Hello Kitty Town Lagi- 40th Anniversary

Cerita awal bln 11 sebenarnya...Sambungan dari kisah ni...
Tiba- tiba dapat panggilan menang tiket masuk Sanrio Hello Kitty Town .Husband pun dapat.So, total ada 4 pass, dapatlah kami 1 family masuk lagi..


Memang ramai sangat kat dalam tu sempena 40th anniversary. Sebab dah pernah join aktiviti Wishful studio dan lain2, tak larat la nak beratur lama-lama.So,habiskan masa kat playground ~ Friendship Land je sampai petang dan sempat la naik Kitty Tea Cup Ride sebab semua dah nak balik. Anak-anak memang seronok sangat walaupun main kat playground je hikhik .

Kali ni special skit sebab ada HK Friends Catwalk,HK Friends Gathering, Rock Concert pun ada.Gathering & Rock Concert tu kat luar bangunan,tak join pun sebab tak rajin nak angkut anak ke hulu hilir dan sesak tuu.

Nak ambil gambar pun tak sempat. Dah nak balik baru terkedek-kedek nak amik gambar huhu..
Tapi sempat la ambil video ni, memang cute tengok Hello Kitty pakai kimono dan jadi ~> Samurai!  !!


video





Playground tu mcm ni , kecik je. Pic ni dari fb HK





No comments:

Post a Comment